miércoles, 14 de marzo de 2012

L’Ajuntament anuncia “Grans Mascletades Falleres” a la Plaça Loreto

Les mascletades, que es dispararan els dies 17, 18 i 19 de març, reactivaran el comerç i l’activitat empresarial de la zona, escollida per la seua amplitud i capacitat per a rebre espectadors. “Mascletades a Loreto” és el lema escollit per a la promoció d’aquest esdeveniment.

14/MARÇ/2012

ESPECIAL FALLES 2012.- Segons va anunciar ahir vesprada Víctor Soler en roda de premsa, les primeres Falles “sense governs socialistes” seran, per a l'Ajuntament de Gandia, “una forma més de demostrar que les iniciatives públiques poden fer molt per animar la festa”.
Per això, l'executiu d'Arturo Torró instal·larà en la Plaça Loreto una zona de focs semblant a què s'instal·la a la Plaça de l'Ajuntament de València, on es dispararan tres mascletades de primera qualitat (Pirotècnia Cavaller de Montcada dispararà les tres mascletades).
La ubicació, segons ha exposat el portaveu de l'Ajuntament, ha sigut triada per la seua “amplitud i capacitat per a rebre espectadors”, al mateix temps que, sent com és que la Plaça Loreto es troba en ple Centre Històric, “reactivarà el comerç i l'activitat econòmica de la zona durant les festes falleres”.
GandíaNews s'ha entrevistat amb el propietari del Café Bar La Poma, conegut i tradicional restaurant de la Plaça Loreto i que pareix viure els seus millors moments des de la seua obertura centenars d'anys enrere, ja que la ubicació en la seua plaça de les mascletades es produeix tan sols dues setmanes després que la “Guia Michelín” anuncià la concessió d'una de les seues estreles al restaurant. El propietari s'ha mostrat “molt content per les “Mascletades a Loreto”, ja que “se'ns omplirà el Bar també al migdia”. Més eufòrica, una de les seues treballadores cridava per darrere: “estas Fallas serán la pera!!”.



No hay comentarios:

Publicar un comentario